red vožnje i autobuske karte - Teroplan DOO
Kontaktirajte nas: +381 011 7614 715

O Nama

Transprodukt – bus prevoz d.o.o. je kompanija koja nudi usluge prevoza u turističkom i gradskom saobraćaju na teritoriji Srbije, Makedonije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Vaše je samo da odaberete destinaciju, a naša duga tradicija, kvalitetno i stručno osoblje i moderna vozila turističke klase sa najsavremenijom opremom Vam garantuju ugodna putovanja, na kratkim i na dugim relacijama.

Pored redovnih međunarodnih linija i gradskog prevoza, Transprodukt pruža i usluge iznajmljivanja vozila turističkim agencijama i pojedincima. Cena iznajmljivanja zavisi od kilometraže i tipa vozila. Za relacije do 300 km iznajmljivanje se obračunava po ceni za jedan auto dan. Za destinacije dalje od  300 km cena se obračunava po pređenom kilometru, a cena zavisi i od tipa vozila.

Kompanija Transprodukt – bus prevoz d.o.o. ima sedište u Beogradu, ulica Kružni put Kijevo 34, Rakovica Beograd. Sve detaljne informacije o uslugama, redu vožnje i cenama iznajmljivanja možete dobiti na brojeve telefona 011/2343-230 i 064/6420-545.